NRC moet keihard liegen in Demmink-zaak

demmink.jpg“Een aangifte door de tot levenslang veroordeelde Turks-Koerdische zakenman Baybasin tegen Demmink dat hij betrokken zou zijn geweest bij pedoseksuele activiteiten in Turkije staat bol van de geruchten en beschuldigingen die volgens Justitie op geen enkele wijze worden onderbouwd. Het OM heeft daartoe besloten (geen nader onderzoek te doen, MK) na een onderzoek van de Rijksrecherche.” Dat schreef de slijpsteen op 16 juli 2007. Een keiharde leugen, want de Rijksrecherche heeft helemaal geen onderzoek gedaan. Als het dat onderzoek namelijk daadwerkelijk had gedaan, was aan het licht gekomen dat Demmink een weerzinwekkende kinderverkrachter is. NRC Handelsblad is met deze leugen medeplichtig geworden. Dit zegt de advocate van Baybasin in Nieuwe Revu:

Volgens het OM is uw aangifte gebaseerd op een hersenspinsel. Men heeft de Rijksrecherche onderzoek laten doen. Niets aan de hand met Joris D.

Er is helemaal niets uitgezocht. Dat is het schandalige. Justitie heeft niet eens een poging gedaan dat geheime (Turkse, MK) rapport op te vragen. Wij konden het niet openbaren omdat het staatsgeheimen zijn en onze client dan strafbaar is. Dus heb ik de Nederlandse overheid gevraagd het uit te zoeken. Ik leverde de handtekeningen, de stempels, heb zes getuigen op een presenteerblaadje aangeboden die het verhaal bevestigen. Er is allemaal niets mee gebeurd. En dan durft NRC Handelsblad te schrijven dat onderzoek van de Rijksrecherche zou hebben aangetoond dat onze aangifte op niets is gebaseerd. Een pure leugen. Er is geen onderzoek gedaan door de Rijksrecherche. Zoals de site Kleintje Muurkrant het formuleerde: ze hebben drie maanden lang met hun fluit lopen spelen. Zo’n NRC noemt zichzelf dan ‘slijpsteen van de geest’. Laat me niet lachen. Kennelijk bestaat bij sommige media een grote behoefte de zittende macht te strelen om zo af en toe een journalistiek kluifje toegeworpen te krijgen. Wat je daarnaast ziet zijn pogingen de boodschappers voor gek te verklaren zoals dat ook bij Maurice de Hond is gebeurd in de Deventer moordzaak.

 • By bert brussen, 14 augustus, 2007 @ 14:25

  Micha, wederom een zorgvuldig en deugdelijk onderbouwd artikel! Hulde voor zoveel bewijslast!

  Met vriendelijke groet,

  Bert Brussen (de echte)

 • By Swiebertje Grasduin, 16 augustus, 2007 @ 20:15

  Ik vroeg me al af waar de kinderbescherming blijft maar in dit geval zijn ze blijkbaar al afgekocht zodat de deksel erop blijft zitten;

  http://www.depers.nl/binnenland/79758/Miljoenen-tegen-kindermishandeling.html

  Bovendien worden vandaag mensen die aangifte van kindermishandeling doen kennelijk nog niet bestraft. Wat natuurlijk een veel groter probleem is dan mensen die met kindermishandeling wegkomen.

  http://www.depers.nl/binnenland/92877/Valse-melding-kindermishandeling-wordt-niet-bestraft.

  Ondertussen is het onderwijs uitgehold, de groepsvorming op straat neemt schrikbarend toe, kinderopvang wordt gestimuleerd.

  Geen gezonde ontwikkelingen voor het gezin dus.

 • By jacky kafka, 18 augustus, 2007 @ 18:18

  een mooie taak voor onze minister rouvoet weggelegd, immers deze ontucht weegt wel 1000 keer zwaaarder dan het feit dat zijn 14 jarige dochter van min. rouvoet “kutwijf”tegen haar klassejuf zegt en vervoLgens een leerkracht systematisch bewust weg pest, (EN OP GEEN STIJL, HIERBIJ NOG BERENTROTS OP IS) ONDERTUSSEN IS HET VAN HOGERHAND WEL VAN DE SITE GEWEERD.

  OKEE ROUWVOET, DEZE MEID VAN 14 JAAR MOET JE NOG OPVOEDEN, OF JE VROUW, ALS ZE GEEN DEELTIJDFEMINISTE IS ZOALS BV. heleen mees(ABSOLUTE NATUURRAMP)
  DUS DAT KAN NOG GOEDKOMEN,

  MAAR HET MOET NIET GEKKER WORDEN IN DIT POLDERLAND HOLLAND DAT WE DEZE PEDOFIEL JORIS DEMMINK NOG ENIGZINS OP MOETEN VOEDEN.

  AAN DE HET VOLK DE KEUS

  JACKY KAFKA

Other Links to this Post

WordPress Themes