Journalist te koop (3): Arnold Burlage

schiphol.jpgMet trots hervat uw ombudsman de serie Journalist te Koop. Hierin worden de aller-corruptste journalisten van Nederland exposed. Eerdere afleveringen betroffen natuurlijk mensen van Lux et Libertas: Tracy Metz en Wim Kohler. Thans stellen we u voor aan een misselijkmakende zakkenvuller van De Telegraaf: Arnold Burlage, stoephoer en perschef van Gerlach Cerfontaine en propagandist van Schiphol dat delict na delict pleegt maar in Burlage en De Telegraaf een betrouwbaar kanaal heeft om ons land te blijven bedriegen en te manipuleren.
Op 24 augustus bracht Burlage het bericht ‘Privatisering Schiphol weer op de kaart gezet’ waarin hij in opdracht van Schiphol het startschot gaf voor een nieuwe privatiserings-campagne nadat de politiek na jaren van ellende nu juist de kogel door de kerk had gejaagd: geen privatisering. Maar Gerlach en zijn bestuurders willen hun corrupte zakken vullen met de privatiserings fees en bonussen en dus gaven ze Arnold de opdracht de knuppel maar weer eens in het hoenderhok te gooien. In ruil voor vetbetaalde bijklus-activiteiten natuurlijk en allerhande ‘awards’ en ‘prijzen’ voor de ‘geheel onafhankelijke luchtvaartjournalist’. Burlage is een mafioso die voor eigen gewin niet alleen bereid is de vergiftiging door Schiphol van het leefmilieu via structurele giflozingen als ‘journalistiek irrelevant’ door de vingers te zien…

…in zijn hoererige kruiperigheid ging hij zelfs zover staatssecretaris Schultz van Heagen van wie inmiddels is vast komen te staan dat zij in samenspanning met Cerfontaine concurrent Chipshol kapot heeft willen maken te omschrijven als ‘onze first lady of aviation’. Hij deed dat bij het in ontvangst nemen van steekpenningen in de vorm van een ‘persprijs‘ van de luchtvaartlobby die nota bene door Schultz zelf werd uitgereikt. Het kan geen toeval zijn dat de andere ‘geheel onafhankelijke luchtvaartjournalist’ die deze prijs heeft ontvangen van Lux et Libertas afkomstig is: Arjan Schreuder. Burlage biedt het slechtste en het laagste van wat de journalistiek in ons land te bieden heeft: hij is corrupt, arrogant en dom. Jammer, want bij zijn krant werken zoveel andere journalisten die wel deugen. Telegraaf, gooi deze rotte en corrupte appel uit jullie mand!

  • By C.P. Bianchi, 25 augustus, 2007 @ 12:07

    Hoe dom en/of arrogant moet je zijn om een prijs aan te nemen van iets/iemand waar je over schrijft?

Other Links to this Post

WordPress Themes