Demonisator betrapt bij schoenenzaak

michakazachstan.jpg

Uw onvolprezen ombudsman liep vorige week door Den Haag en wie zag hij daar driftig telefonerend staan voor een Haagse (‘uitverkoop!’) schoenenzaak? Juist, de demonisator zelve, de incompetente idioot die NRC Handelsblad door zijn kruiperige lafheid en journalistieke onkunde om zeep heeft geholpen. Met een mobiele telefoon in zijn ene en een microfoontje in zijn andere oor luisterde de demonisator geconcentreed naar de opdrachten die hem werden ingefluisterd vanuit het PvdA-demoniseringscentrum. “Derde straat links en dan tweede rechts, daar zit een PVV-er die hoognodig gedemoniseerd moet worden” klinkt het in zijn rechteroor. Toen uw ombudsman de camera op Volkert richtte, riep deze: “O, jij bent het! Waarom fotografeer je mij?”

“Omdat je de grootste demonisator bent uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek, idioot!” Wat de verschijning-Jensma helemaal potsierlijk maakte was dat hij op zijn aktentas vol met demoniserings-papieren een grote tag had bevestigd met daarop in pompeuze letters ‘NRC Handelsblad’. Dit weekeind bracht de krant die onder leiding van Folkert Jensma het demoniseren eigenhandig heeft uitgevonden een uitgebreid onderzoek naar ‘rechtse, extreem-rechtse en haat-sites‘. Alsof in Nazi-Duitsland (ja Folkert, jij bent begonnen met de WO-II vergelijkingen!) Der Sturmer een onderzoek presenteert naar ‘antisemitische incidenten’. Waar het hart van vol is….

 • By Zorro, 26 augustus, 2007 @ 12:03

  Ik zie er nog van komen dat Kat Jensma schuimbekkend te lijf gaat.

 • By Het Boze Oog, 26 augustus, 2007 @ 21:02

  Iemand wiens site (www.6mei.nl) in dat NRC-artikel is genoemd reageert daarover op Het Vrije Volk (www.hetvrijevolk.com). De aanval op de rechtse blogosfeer is begonnen, net als in de Ver. Staten! Het toont aan dat ‘links’ zich niets gelegen laat liggen aan onze grondrechten.

 • By uw ombudsman, 27 augustus, 2007 @ 7:11

  Zorro!
  Ombudsmannen hebben gekozen voor het woord als wapen en niet voor fysiek geweld.
  Dat laat onverledt dat uw ombudman (om met Slauerhoff te spreken) zeker niet onwelgevaalig tegenover de gedachte staat dat de ‘plompe boerenkop’ van de demonisator zou worden gesneld….

 • By niemand, 29 augustus, 2007 @ 20:49

  Een beetje ondermaats artikeltje meneer de ombudsman, maar ik zie er de humor wel van in zoals u de grote demonisator demoniseerd.

  Heeft u eigenlijk de schoenenzaak wel om een weerwoord gevraagd? ;)

  .

  Overigens ben ik van mening dat Joris Demmink gevierendeeld moet worden.

Other Links to this Post

WordPress Themes