Nieuw postscriptum-bedrog van de Slijpsteen

jihad.jpeg

Door Pamela Hemelrijk

Weet u het nog? Hoe de Slijpsteen voor de Geest in 2002 prof. dr. E. Dommering een geleerd stuk liet schrijven voor de opiniepagina, getiteld Strafklacht knevelt pers en politici? Gerard Spong en Oscar Hammerstein hadden namelijk een klacht tegen de NRC ingediend wegens haatzaaien tegen Fortuyn, en dat was volgens de hooggeleerde een infame aanslag op de persvrijheid in Nederland. “De auteur is hoogleraar Informatierecht aan de universiteit van Amsterdam”, stond er schijnheilig onder dat stuk. Terwijl er natuurlijk had moeten staan: “De auteur is toevallig tevens en vooral de advocaat van Stibbe die optreedt voor NRC Handelsblad.” Spong en Hammerstein waren dus zijn wederpartij! Dinsdag was het weer raak bij de Slijpsteen. “Progressieve ex-moslim wijst comité af” bulderde de opiniepagina. “Methode Ehsan Jami is kortzichtig en contraproductief”. De inhoud kunt u wel raden: Jami voedt hetze tegen moslims bla bla, Jami speelt Wilders in de kaart blabla, Jami beledigt de profeet blabla, progressieven moeten zich van zijn comité distanciëren blabla, de islam is helemaal geen religie die aanzet tot terreur tegen het westen blabla, Jami creëert een gevaarlijk klimaat waarin moslims hun godsdienst niet vrij van angst en discriminatie kunnen beleven blabla, wij zijn tegen Jami en voor de dialoog blabla, kortom: Jami krijgt de beproefde Hirsi Ali-treatment.

Wie zijn de ex-moslims die blijkbaar zo’n hekel hebben aan een andere ex-moslim dat ze hem met vereende krachten voor de leeuwen proberen te gooien? “Peyman Jafari is politicoloog, en Behnam Taebi doceert techniekfilosofie aan de TU Delft”, huichelen de rakkers van de NRC.
Het eerste wat je je afvraagt: als Jafari en Taebi zo’n geweldig hoge pet op hebben van de islam, waarom zijn ze dan eigenlijk van hun geloof afgevallen? Ze tonen duidelijk veel meer affiniteit met praktiserende moslims dan met ex-moslims, dat is een ding wat zeker is.
Maar veel erger is dat de NRC wéér voor ons verzwijgt wat voor vlees we met Jafari en Taebi in de kuip hebben. Net alstoen met Dommering. Onze politicoloog is namelijk tevens kopstuk van de extreemlinkse en zeer gewelddadige beweging der Internationale Socialisten (IS). En onze techniekfilosoof (wat is dat trouwens in jezuschristusnaam voor een vak? Nog nooit van gehoord) is ex-raadslid van de SP in Delft, en daarnaast een verwoed schrijver voor het cluborgaan van de IS. De Internationale Socialisten zijn een geestdriftig supporter van de Hamas, en een groot liefhebber van structureel geweld. De beweging organiseerde in 2004 op de Dam zelfs een herdenking voor de oprichter van de Hamas, de Palestijnse sheik Ahmed Yassin. Ik ben bijna geneigd een mailtje aan de Hamas te sturen: “Hé jongens! Jullie trouwe supporters Jafari en Taebi geloven niet meer in Allah! Dat zeggen ze tenminste. Wordt het niet eens tijd om ze te ex-communiceren?”
Het waren ook de Internationale Socialisten die indertijd Michiel Smit van Nieuw Rechts hebben gemolesteerd toen hij een bezoek wilde brengen aan de door Marocs geterroriseerde Diamantbuurt. Smit werd door een horde Internationale Socialisten uitgescholden, in het gezicht gespuugd, en dusdanig belaagd dat hij onder politiebescherming moest worden afgevoerd. De organisator van deze actie was Peyman Jafari. Hij noemde het verjagen van Smit “een belangrijke overwinning voor het antiracisme”.
En zo iemand noemt de NRC ‘een politicoloog’? Extreemlinkse jihadstrijder en bendeleider zullen ze bedoelen!

 • By Micha Kat, 5 september, 2007 @ 23:06

  de bedenker van ‘de Slijpsteen’heeft PCM inmiddels als een dief in de nacht verlaten:
  http://www.adformatie.nl/nieuws/ModuleItem51598.html

 • By WFHermans, 6 september, 2007 @ 13:59

  De Internationale Socialisten, een beweging die herhaaldelijk fysiek geweld uitoefent en die dus een terroristische organisatie is, verklaarden op 5 mei 2001 dat Pim Fortuyn doodgeschoten zou worden, wat op 6 mei 2001 inderdaad gebeurde, zoals bekend. Hier is aangifte van gedaan. Justitie heeft daar nooit iets mee gedaan, op het bedreigen van degenen die dat bericht op het internet gezet hadden na.

 • By R. Hartman, 6 september, 2007 @ 21:00

  @WFHermans
  Mag die 6e mei een jaartje later zijn?
  En heeft u een link naar de verklaring van de IS?

  Overigens heerlijk om te zien hoe de volledig in verwarring geraakte NRC wild om zich heen slaat en daarbij zichzelf herhaaldelijk in de voet schiet.

  Binnenkort in de MSM:

  “Verwarde krant opgepakt”

  “In Rotterdam is een verwarde krant aangetroffen die op straat wild om zich heen sloeg en voorbijgangers bedreigde. Motieven zijn nog onbekend, want de krant bleek niet aanspreekbaar. Hij is meegenomen ter kalmering en zal in het Pieter Baan Centrum worden onderzocht.”

 • By R. Hartman, 6 september, 2007 @ 21:04

  @Micha Kat
  Ook een professioneel blaadje, dat adformatie:

  “Hij was van 1998 tot 2002 titelmanager Trouw verantwoordelijk voor de marketing van Trouw. In die periode is de reclamecampagne van Trouw.”

  Da’s geen Nederlands…

 • By Jan Smit, 6 september, 2007 @ 22:01

  http://www.blokwatch.be/images/userimage/smitmetwpvlag.jpg

  Smit is te zien rechts onder. En boven zijn hoofd hangt een vlag….

 • By WFHermans, 7 september, 2007 @ 14:09

  Dank voor de correctie heer of mevrouw Hartman, de aankondiging van en moord op Pim Fortuyn vonden inderdaad plaats op respectievelijk 5 en 6 mei 2002. Die verklaring van de Internationaal Socialisten is volgens Joep Dohmen door justitie gecensureerd van de webstek http://www.pim-fortuyn.nl maar zal nog wel aanwezig zijn in de aangiftes van justitie, als de nog niet gewist is door ambtenaren van het type Demmink.

 • By Jan Bouma, 2 oktober, 2007 @ 19:54

  @)grapje moet kunnen..
  Pamela kent ’n bloedmooie hitsige vriendin en zegt tegen haar…”die B. wil je z’n antieke, met extra luchtkussens uitgevoerd, hemelbed laten zien…” Vriendin: “ik schrijf ‘m direct!” JB

Other Links to this Post