Knuffelkrant NRC gaat nu zelfs halal eten

halal.jpgHet viel uw ombudsman de laatste dagen al op dat Lux et Libertas alle knuffel-registers wijd open trekt in een ongekend propaganda-offensief voor de islamisering van Nederland, zoals gisteren in dat enorme knuffel-interview met ‘stadsdeelvoorzitter’ van Slotervaart Achmed Marcouch, niet te geloven gewoon… de kop was ’tussen begrip en repressie’. Maar wat gebeurt er nu? Dit slaat werkelijk alles! Volgens villamedia gaat Birgit Donker optreden op een bijeenkomst onder de titel ‘een goede journalist eet halal’, een discussie over, ja natuurlijk, ‘de wijze waarop moderne journalisten berichten over de multiculturele samenleving’. Volgens de site van wereldjournalisten (who?) die de zaak organiseert treedt echter niet Donker op, maar knuffel-adjunct Sjoers de Jong, u weet wel, die onlangs nog een stuk van Geert Wilders uit de krant hield omdat de toonzetting hem niet aanstond. Ach, het maakt niet uit, dit is werkelijk van een domme stompzinnigheid van Lux et Libertas…
Uw ombudsman ze de bijeenkomst zeker in zijn agenda en hoopt dat vele lezers van zijn site dat ook zullen doen om er een gezellige avond van te maken daar in Utrecht!

 • By RoodMepper, 31 oktober, 2007 @ 0:18

  Hopelijk stikt ze erin…..dan gaat bij mij de vlag uit en komt er een feest dat alle suikerfeesten die ooit zijn gehouden bij elkaar opgeteld zal doen verbleken.

 • By rene, 31 oktober, 2007 @ 8:16

  Misschien heeft men wel eens gehoord over de geschiedenis van de janitsaren in het Ottomaanse rijk. Deze linkse moslimknuffelaarij begint de zelfde vormen aan te nemen. Tegen hun eigen land en cultuur. Maar wat maakt het uit, want men krijgt van onze 5e colonne louter applaus voor hun ”heldhaftige”optreden tegen al die ” rechtse “” autochtonen die zich TERECHT veel zorgen maken over de donkere toekomst en dat van hun kinderen. Zo niet de linkse wegkijkers! Integendeel! Zij zijn het juist die de islamisering van Nederland nog een versnelling hoger zetten. Het gaat blijkbaar nog niet snel genoeg. Wat is dat toch met die linkse mens! Vinden ze het lekker? Genieten ze hiervan? Is het een soort SM? 1 ding weet ik zeker. Deze gemene figuren zijn nog veel gevaarlijker voor onze samenleving dan menig Europa(en ook NL)-hatende moslim. Kijk bv maar naar Islamitische ziekenhuizen die op de agenda staan, en wat dacht men van de eigen regering(voorgelezen door notabene ons koningshuis) die tegenover al die allochtonen doodleuk laat weten dat wij Nederlanders toch niet bestaan behalve dan dat ene koekje bij de koffie. Men zou het nooit in het hoofd (durven) halen om zoiets over en tegen De Marokkaan of De Turk te zeggen! Want dan is het voor onze linkse rozerode wereldverbeteraars ineens een belediging! Men weet ook dat dit nooit door hen geaccepteerd zou worden. Maar de Nederlander? Die bestaat voor links inderdaad niet meer. En daar is men nog trots op ook! Hoe noemen we mensen die zich door de jaren heen van lieverlee door de Islam laten bezetten ook alweer?

 • By watergeus, 31 oktober, 2007 @ 13:12

  Het valt het NRC te prijzen dat ze lezers willen aantrekken uit de islamitische zuil.
  Of dat op termijn een verstandige keuze is voor de overleving van de krant lijkt me onwaarschijnlijk. (Ik koop hem niet meer i.i.g.)

 • By Halal-begijnhof, 31 oktober, 2007 @ 22:52

  Laat Hemke Falsema het maar niet horen, die krijgt watertanden bij het lezen van dit bericht.

 • By Arjan Kraak, 2 november, 2007 @ 16:05

  Halal eet je met je handen, de rechter en niet de linker, de ‘poephand’. Als een moslim je de linkerhand geeft ter kennismaking is dit een belediging, een grotere erkenning kan mij niet gegeven worden. Ondertitel: ‘een goede journalist vreet met zijn klauwen’.

Other Links to this Post

WordPress Themes