PCM-kranten nu echt in vrije val

pcmkranten.jpgNRC Handelsblad dumpt zjn papieren editie tegenwoordig voor een eurootje. Dat zullen ze heus niet doen omdat ze geld teveel hebben bij PCM. Lux et Libertas raakt de leugens en de linkse propaganda aan de straatstenen niet meer kwijt! Goed werk, Folkert Jensma, incompetente en demoniserende idioot! Goed werk, Birgit Donker van Lux et Libertas met je zelfverzonnen ‘ingezonden brieven‘ in je rubriek ‘de lezer schrijft’! Goed werk ook Joep Dohmen met je blacklistvan ‘foute’ websites! Maar al is de leugen nog zo snel….. Er zou eigenlijk een soort tribunaal moeten komen om journalistieke criminelen zoals Folkert Jensma ter verantwoording te roepen! Maar recht wordt er al gedaan door de ineenstorting van de oude media-bolwerken. Ook De Volkskrant is in een vrije val terecht gekomen. Dat valt op te maken uit de woorden van Pieter Broertjes die nooit te beroerd is om te huilebalken over de eigen ondergang. In Reclameweek meldt hij dat de omzet van zijn krant…

… is ingestort. De ‘zoon van Bernhard’ zal echter nimmer aftreden om een jong talent de kans te tegen er nog wat van te maken bij De Volkskrant. Nee, liever sleurt hij zijn Azijnbode falend en tierend mee de afgrond in! Ook hij moet terechtstaan voor het Grote Tribunaal over de Ondergang van de Journalistiek in Nederland!

 • By jan de vries, 8 december, 2007 @ 11:33

  Beste Bert,

  Een hele week over dit antwoord lopen te broeden?

  Het vriendelijke groet,

  Jan

 • By bert op safari, 26 december, 2007 @ 0:58

  Beste Jan,
  Nee hoor, ik kom hier niet zo vaak. Gek hè.
  Het vriendelijke groet
  Bert

 • By summa summarum, 28 december, 2007 @ 9:24

  “Bert op Safari” is een irritante figuur. Maar als hij op eerste kestnacht achter de computer kruipt om een beetje te zieken is hij ook een beetje zielig nietwaar?

 • By bert op safari, 29 december, 2007 @ 22:49

  Beste Summa,
  Maak je geen zorgen, alles gaat goed met me. Op normale tijden doe ik belangrijke dingen.
  En wat heeft Eerste Kerstnacht er mee te maken? Misschien ben ik wel moslim, of jood, boeddist, of atheist…
  Het blijft overigens opzienbarend hoe allergisch er op kritische sites op ándere geluiden’ wordt gereageerd…
  Het vriendelijke groet,
  Bert

Other Links to this Post

WordPress Themes