NRC verzwijgt Beatrix-enquete van Maurice de Hond

beatixmoskee.jpgEen zeer interessante en ook schokkende uitkomst: de helft van de Nederlanders wil dat het staatshoofd conform met ‘Scandinavische model’ alleen nog ‘linten mag doorknippen’, zo blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond. NRC Handelsblad, die ‘chique’ krant die altijd voorop loopt in hoogdravende discussies over ons staatsbestel en de ene gecorrumpeerde professor na de andere placht op te voeren, zwijgt echter in alle toonaarden. Hiermee geeft de krant opnieuw aan volstrekte schijt te hebben aan democratische uitgangspunten en als een ware lakei van het koningshuis te opereren. NRC Handelsblad is eigenlijk alleen nog geinteresseerd in peilingen als deze vervalst zijn, zoals de fameuze peiling die de krant zelf liet uitvoeren naar de mening van ons volk over de Europese grondwet. Of de haat tegen Geert Wilders is zo groot, dat de krant het hem niet gunt ook maar enige credit te krijgen (de enquete was het gevolg van uitlatingen van Wilders naar aanleiding van de kersttoespraak van de vorstin). Uw ombudsman is van mening dat Wilders juist enorm veel respect verdient…

…omdat hij het lef heeft deze volstrekt logische en zinnige suggestie te doen, wetend dat hij opnieuw door de ‘mensen die het allemaal beter weten’ zal worden afgeslacht. De waarheid is dat Beatrix de politiek in ons land in een ijzeren greep houdt en de facto de machtigste politicus van Nederland is. Zij is echter de natuurlijke vijand van Geert Wilders omdat zij -wat een paradox!- Nederland wil uitleveren aan de Islam en aan de Europese superstaat. Precies de twee belangrijkste punten waar NRC Handelsblad ook voor staat.

 • By Ron C. de Weijze, 7 januari, 2008 @ 23:00

  Zoals ‘ziek’ staat tot ‘chique’, zo staat ‘Bucket’ tot ‘Bouquet’. Ook daar gaat het om keeping up appearances, door de waarheid te wensen in plaats van te zien.

 • By harry van groen, 8 januari, 2008 @ 10:43

  Wij worden geregiseerd,niet geregeerd.
  Er wordt gesteld dat de heer Brinkman de machtigste is in nederland.Er zijn wel 20 mensen machtiger ,maar dat willen zij beslist niet weten.
  HM spant de KROON.

 • By De Echte Stayer, 8 januari, 2008 @ 14:44

  Waarom mag de Monarch geen eigen mening hebben? Al die lui die zich zo democratisch noemen moeten beseffen dat een Koningin toch ook mag zeggen wat ze wil? Of geldt de vrijheid van meningsuiting alleen bij jullie zelf??

 • By Gielah, 8 januari, 2008 @ 18:22

  Misschien wordt Hare Majesteit ( en mét haar Willem-Alexander) wel heel blij met het voorstel van Geert Wilders, dat het haar in feite op termijn mogelijk wil maken haar mening vrij te uiten te kunnen uiten.
  Ik zeg niet dat zij daarna net zo vrij zal zijn als alle andere Nederlanders….. want Nederlanders die echt nadenken en hun mening open en eerlijk uiten, worden heden ten dage zelfs door de politie van hun bed gelicht, met medeneming van hun computer, die ze vervolgens niet terugkrijgen – ook al geeft de overheid schriftelijk toe dat er niets strafbaars is geschreven ( zoals mijn echtgenoot laatst is overkomen).
  Alle niet-majesteitelijke Nederlanders zijn dus vérre van vrij!
  Ik ga er voor het gemak maar even van uit, dat de politie Hare Majesteit niet midden in de nacht zal komen oppakken, als zij bijvoorbeeld op een eigen Homepage zou gaan uiteenzetten dat Wilders in feite groot gelijk heeft en dat met redenen omkleedt.

 • By Alter Ego, 9 januari, 2008 @ 8:37

  @De Echte Stayer

  U poneert schaamteloos het handwerk van de censor als vrijheid van meningsuiting van”de Monarch” .
  Vindt u dit soort spinsels zelf niet een beetje raar?

  Overigens, u heeft het over “de Monarch, “Koningin”? Ik maar denken dat de bloedlijn van het konijnehuis is verbroken met Emma die Wilhelmina baarde van de Ranitz. Dus niet van koning Willem III.

 • By IS dat eigenlijk wel zo, 10 januari, 2008 @ 11:10

  Zeg Micha, heb jij eigenlijk toch gewoon een abonnement op NRC of loop je steeds naar de bibliotheek om hem stiekem te lezen.
  Vroeg ik me af zomaar ineens.

 • By Fritzie, 22 januari, 2008 @ 11:37

  @IS dat eigenlijk wel zo,

  Ja, de heer Kat koopt vast wel de NRC, maar niet als krant

 • By Slijpsteen, 23 januari, 2008 @ 16:59

  Maurice de Hond hoort thuis in het dierenbos van de Fabeltjeskrant. De man nog nooit op een deugdelijk onderzoek kunnen betrappen. Groot gelijk van NRC om dergelijke shit volstrekt te negeren.

 • By Ex falso sequitur quod libet, 1 februari, 2008 @ 0:02

  @Slijpsteen

  Begin een NRC Kinderkrant zou ik zeggen.

Other Links to this Post

WordPress Themes