NRC kan en mag het niet met Mabel!

mabel.jpg‘Amerikaanse belangstelling voor misdaadshow’ kopt Lux et Libertas als duidelijk wordt dat Peter R. de Vries de sleutel in handen heeft van de zaak-Holloway. Dus niet ‘Peter R. heeft oplossing in zaak-Natalee’ zoals De Volkskrant doet. Wat een imbecielen bij NRC, alsof de ‘Amerikaanse belangstelling’ het belangrijkste nieuws is! Maar wat wil je ook van een krant die te kenschetsen is als spreekbuis van Justitie en jaar in jaar uit een op een heeft samengespannen met PL Harm Brouwer en zijn incompetente bende! Een nederlaag van Justitie is een nederlaag voor NRC! Maar, mijn beste ombudsman, wat heeft Mabel Wisse Smit in godsnaam te maken met Natalee Holloway, behalve dan dat beide dames ‘bepaalde voorkeuren’ koesterden over de wijze hoe ze hun leven het beste konden ‘inkleuren’? En wat heeft NRC hier nu weer mee te maken? Read This!

NRC Handelblad brengt de politesse op om in het stuk een overzichtje te bieden van de belangrijkste sucessen van Peter R. Daarin lezen we het volgende:

-Puttense moordzaak: twee zwagers werden vrijgesproken na herhaaldelijke bemoeienis (wat een formulering!) van De Vries

-Tonino-affaire: De Vries openbaart over de geheime documenten (over eufemisme gesproken!) op de PC die officier van justitie Tonino aan de straat zette

-Mabelgate: De Vries interviewt de bodyguard van crimineel Klaas de Bruin (ja, het staat er echt… Klaas de Bruin!) Charlie da Silva over het verleden van prinses Mabel Wisse Smit.

Waarover het interview met da Silva over het verleden van de prinses ging en welke rol ‘Klaas de Bruin’ daarin heeft gespeeld mag NRC niet opschrijven. Aldus draagt de krant actief bij aan geschiedvervalsing ten dienste van het konigshuis. Zouden ze daarom ook met opzet ‘Klaas de Bruin’ hebben geschreven? Maar het is ook waanzin in journalistieke zin. NRC geeft namelijk een overzicht van de successen van Peter R. Het succes was natuurlijk de onthulling van de relatie tussen Klaas Bruinsma en Mabel. Maar volgens NRC is het succes niet meer dan het ‘interviewen van een bodyguard!’

  • By Ex falso sequitur quod libet, 1 februari, 2008 @ 9:40

    Was de romantische lovestory van het gangstersletje en de prins niet een zorgvuldig geregiseerd rookgordijn?

    Iets met Mabel/Warchild/Subversieve activiteiten Balkan/Betrokkenheid koningshuis?

    Zelfs een Kat speelt met dit kluwen spinsel.

    Petje af voor de spindoctor’s.

Other Links to this Post

WordPress Themes