Doei NRC Handelsblad! Ik ga naar Thailand!

bangkok.jpgUw ex-ombudsman heeft zijn lezers nog een artikel beloofd met aanbevelingen maar hij zegt nu tegen Lux et Libertas: doei! Zoek het allemaal maar lekker zelf uit! Voor de ware diehards zij verwezen naar een artikel uit september 2006 waarin hij enige lijnen schetst voor de toekomst van de krant. Intussen zegt uw ex-ombudsman Nederland vaarwel: hij trekt opnieuw de wijde wereld in; per begin mei wordt hij correspondent voor De Telegraaf in Zuid-Oost Azie met als standplaats Bangkok. Hij gaat vanuit daar Thailand coveren, Vietnam, Laos, Cambodja, Maleisië, Birma en de Philippijnen. De mooiste regio van de wereld! Eindelijk weg uit Balkenendië! NRC heeft natuurlijk geen correspondent aldaar, niet chique genoeg want je moet misschien gaan schrijven over vieze en enge dingen als sextoerisme en wapenhandel en over voortvluchtige Nederlandse criminelen die zich schuilhouden in de klong’s van de stad….

 • By maurice, 13 maart, 2008 @ 22:43

  Succes Micha, met plezier de ombudsman altijd gelezen!

 • By Joost, 15 maart, 2008 @ 8:28

  Was Kat al die tijd al een infiltrant in dienst van de chef?

 • By jan de vries, 17 maart, 2008 @ 17:22

  Bedankt voor je inspanning hier en succes aldaar

 • By Juriste, 20 maart, 2008 @ 14:16

  Dat klinkt als een verbanning naar Elba!!

  Ik wil je voorbeeld graag volgen, maar ik kies dan voor Dubai, want dat is echt het paradijs (in de winter, niet in de zomermaanden).

 • By Jan Bouma, 27 maart, 2008 @ 13:28

  Ha Mischa Kat!
  Wens je veel succes vanaf je nieuwe “standplaats”. Mijn wetenschap dat je “deugt” zal zich wat paralleliseren met je journalistieke opvattingen; al is het dan vanwege de alom vergruisde Telegraaf. Dat dagblad bleek in ieder geval je journalistieke vermogens, je analytische kijk op de samenleving inclusief die van “het behoudend geachte conservatieve deel der natie a la Telegraaf”, toch beter te kunnen inschatten dan Lux et Libertas! Daarom: succes! Van harte! groet! Jan Bouma

Other Links to this Post

WordPress Themes