Ivo Opstelten, perfide leugenaar

Opstelten en Demmink kennen elkaar intiem vanuit Minerva in Leiden * Waarom schrijft NRC niet over de Minerva-mafia?

Het gemak waarmee beoogd minister van Terr Pedof Klassej Veiligheid Ivo Opstelten (VVD) de ene leugen na de andere debiteert voor de camera van JDTV -‘de zaak-Demmink is uitgezocht’, ‘ik heb de recensies van De Demmink Doofpot gelezen’- voert ons linea recta tot de conclusie dat we hier te maken hebben met een smerige, achterbakse en perfide leugenaar die geheel uit het juiste hout is gesneden om te functioneren naast de criminele pedofiel Joris Demmink. Ivo en Joris kennen elkaar trouwens van zeer nabij vanuit hun beider -prominent- lidmaatschap van het Leidse studentencorps Minerva waar ze ongeveer tegelijkertijd als rechtenstudent lid waren, samen met mensen als Beatrix en Felix Rhodius. Demmink is van 1947, Ivo van 1944. Maar later in hun illustere loopbanen kruisten hun paden elkaar natuurlijk ook weer veelvuldig. Een goede keus dus van Bea om Ivo op Joris te zetten!

Het zou aardig zijn als NRC Handelsblad eens wat dieper in zou gaan op de ‘Minerva-mafia’ in de Nederlandse politiek -ook de beoogd ministers Hans van Balen en Melanie Schultz van Haegen waren lid- maar dat zit er natuurlijk weer eens niet in bij Lux et Libertas.

Vandaag wel een stuk in NRC over hoe het OM in de jaren 80 van de vorige eeuw pedofiele priesters de hand boven het hoofd hield. Als het maar lang geleden is en als het maar niet over Demmink cq. justitie gaat! Geenstijl nam het item over en is as we speak met een compleet team bezig alle comments weg te halen die verwijzen naar Joris Demmink en zijn leger van justitiele kinderverkrachters. De grote vraag is natuurlijk of Ivo ook lid is van de ‘club van ingewijden’. Mocht dat niet zo zijn, zal hij op het ministerie van ‘Veiligheid’ -met name voor kleine kinderen- waarschijnlijk spoedig door zijn oude Leische corps-makker worden ‘ingewijd’!

WordPress Themes