NRC propageert aspartaam

NRC Handelsblad is volop bezig de lezers te vergiftigen en een langzame dood te laten sterven, en zulks niet alleen via de gestrande en doorgeprikte poging [video] een ‘wonderpil’ aan de man te brengen die in werkelijkheid een ‘zelfmoordpil’ bleek te zijn. Ook maakt de krant welbewust propaganda voor de dodelijke zoetstof aspartaam, niet alleen door de lezer onkundig te houden van de gevaren [lees hier alle backgrounds], maar ook door de stof actief te propageren. Dit lezen we bijvoorbeeld in een artikel over voeding van de hand van Jannetje Koelewijn:

Yvonne van Sluys: „Maar waarom zitten er geen kunstmatige zoetstoffen in die yoghurt? Wat is daar op tegen? Waarom schaffen we de frisdranken met suiker niet af? Al die loze calorieën die mensen binnen krijgen, dáár valt nou echt heel gemakkelijk wat aan te doen. Hou er gewoon mee op! We denken: suiker is natuurlijk, dus goed. En aspartaam is slecht. Onzin. Suiker is veel slechter, er zitten veel onnodige calorieën in.”

Ratten schijnen heel raar te gaan doen door te veel aspartaam.

„Er zijn nog een paar tegenstanders die met rattenstudies proberen aan te tonen dat aspartaam kankerverwekkend is. Daar staan honderden studies tegenover die aantonen dat het niet zo is. Het KWF en het National Cancer Institute zeggen ook dat aspartaam veilig gebruikt kan worden.”

Waarom regelt u dat dan niet met de frisdrankindustrie?

„We zijn daarover volop in gesprek. Maar ik kan het niet afdwingen. Dat kan de overheid alleen. Wat mij betreft: alle frisdranken en alle toetjes zonder suiker

WordPress Themes