Slanker en slaafser: NRC implodeert

Deze website is precies op het juiste moment geactiveerd: om NRC ten grave te dragen * Overleeft de corrupte ‘Wim Wonderpil’ de eerste saneringsronde?

NRC Handelsblad dat zwaar moet bezuinigen en dertig duurbetaalde PvdA-propagandisten de straat op moet sturen wordt natuurlijk niet ‘slanker en slimmer’ zoals het ‘motto’ luidt waarmee de patatbakker het mes in de kartoffel zet, maar slanker en slaafser! Om de linkse propaganda-kassen te vullen zal de krant nog meer smerige deals moeten gaan sluiten met farmaceutische gifmengers en om te kunnen blijven tappen uit de Haagse geldstromen zal de krant zich nog slaafser gaan opstellen richting gezag. Hierdoor zullen ook de laatste verstokte NRC-lezers afhaken -er is tenslotte reeds Postbus 51- waardoor er vanuit de neerwaartse spiraal die aldus is ingezet nog slechts toekomst is voor de krant in een enkele hoedanigheid: als 100& overheids-Pravda in de beste Sovjet-traditie! Nu begrijpen we ook opeens waarom er een patakbakker uit Belgie moest overkomen:

om de redactie te saneren en de ‘ombouw’ te leiden naar de staats-Pravda. Voor de beulswerk tegen eigen collega’s is natuurlijk geen Nederlander te vinden, laat staan iemand vanuit de eigen gelederen.

Intussen lezen we onder het stuk dat Elsevier aan de NRC-onttakeling wijdde de volgende posting:

Jan op woensdag 20 oktober 2010 19:02

Als men die zich wetenschapsjournalist noemende journalist maar wegstuurt.
CO2 is geen gevaarlijk gas.
CO2 is plantenvoedsel.
CO2 is niet de oorzaak van klimaatschommelingen.

Het is dus meer mensen opgevallen dat de ‘wetenschapsredactie’ van Lux et Libertas met Wim Wonderpil Kohler [bekijk filmpje] een corrupte bende is. De vraag is dan: overleeft Wim Wonderpil deze eerste ronde saneringen? Waarschijnlijk wel, want de krant kan de geldstromen vanuit big farma die worden betaald voor het propaganderen van gifpillen en gifspuiten natuurlijk niet missen!

WordPress Themes